Vývoj a industrializace potravin pro průmyslovou výrobu

atelier - ikona


Hovězí            
  • Hovězí 1
  •  
  • - úpravy z pravé hovězí svíčkové
  • - opracování, dělení, marinování
  • - steaky, tatarák, carpaccio,
  • - vhodné omáčky a přílohy



Mexico              
  • Mexická kuchyně
  •  
  • - enchiladas
  • - burritos
  • - quesadillas
  • - vhodné omáčky a přílohy



Sushi            
  • Sushi
  •  
  • - maki, nigiri, sashimi, temaki
  • - ukázky krájení
  • - příprava rýže
  • - příprava ryb - losos, tuňák, krevety



plody moře          
  • Ryby a plody moře
  •  
  • - tradiční francouzská polévka „bujabéza“
  • - doráda v solné krustě
  • - salát s tygřími krevetami
  • - chobotnice s rajčatovo-lilkovým pyré



Gurmánské menu          
  • Gurmánské menu
  •  
  • - Krémová polévka z muškátové dýně
  • - Mladé kuřátko v divokém koření
  • - Francouzský jablečný koláč "Tarte Tatin"
  •  



Itálie 2            
  • Itálie II.
  •  
  • - polévka Minestrone
  • - hovězí osso bucco
  • - domácí těstoviny a variace na omáčky pesto
  • - jak na domácí pizzu



Sladkovodní ryby                      
  • Sladkovodní ryby
  •  
  • - kapr nakyselo, kapří hranolky
  • - pečený candát na zkaramelizovaném zelí s vinnou    omáčkou
  • - filátko ze sivena s restovanou zeleninou
  •  



Itálie 2              
  • Francouzská kuchyně
  •  
  • - zapečená cibulová polévka
  • - kohout na víně, slaný koláč "quiche Loraine"
  • - kachní prsa jako steak, čokoládová pěna s malinami



© 2010 Havelka Jan